Trailer: Speel Destroy All Humans! 2 - Reprobed met een vriend

Geplaatst:

Destroy All Humans! 2 - Reprobed keert later dit jaar terug in de vorm van een remake. Het goede nieuws is dat je Destroy All Humans! 2 - Reprobed straks ook gewoon weer samen met een vriend in splitscreen co-op kunt spelen.

In Destroy All Humans! 2 kon je met de alien Crypto het leven van de mensen op aarde een ware hel maken. Het leuke aan Destroy All Humans! 2 was dat je dit gezellig samen met een vriend kon doen. Met de onthulling van de remake Destroy All Humans! 2 - Reprobed was het dan ook de vraag of deze feature in de game zou blijven. Gelukkig is dat het geval, zoals we kunnen zien in de nieuwste trailer van de game. In de speciale Destroy All Humans! 2 - Reprobed co-op trailer kunnen we namelijk zien dat je de volledige campaign in splitscreen co-op kunt spelen. Er is dan ook niets leukers dan samen met vriend, partner, broer of zus samen op de bank mensen terroriseren.

Destroy All Humans! 2 - Reprobed verschijnt 30 augustus voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: THQ Nordic
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Destroy All Humans! 2 - Reprobed

Series

-

Uitgever

THQ Nordic

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

30 augustus 2022

Ontwikkelaar

Black Forest Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord