Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Avatar: Frontiers of Pandora

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 7 december 2023
  • Platformen Pc , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World
  • Gameliner score -

Leak: Eerste in-game screenshot Avatar: Frontiers of Pandora gelekt

Ubisoft heeft tot op heden nog niet al te veel prijsgegeven over Avatar: Frontiers of Pandora. Dit lijkt nu voor hen te worden gedaan, want er is ogenschijnlijk een eerste in-game screenshot gelekt.

Op zijn twitterkanaal heeft de bekende leaker Script Leaks R6 een eerste screenshot van Avatar: Frontiers of Pandora gedeeld. Hoewel hij normaal gesproken bekend staat om zijn Rainbow Six leaks, maakt hij voor Avatar: Frontiers of Pandora blijkbaar graag een uitzondering. Hoewel de screenshot een kleine uitsnede is en er niet ontzettend veel op te zien is, valt er toch wel degelijk informatie uit te halen. Zo zien we iets dat lijkt op de AMP suit uit Avatar en is op de screenshot te zien dat het beeld vanuit een first person perspectief wordt bekeken. Ook lijken we duidelijk te maken te hebben met een shooter. Hieronder kun je de screenshot zelf observeren.

Voorlopig is er nog geen releasedatum bekend voor Avatar: Frontiers of Pandora. Mogelijk duurt het ook nog wel even voordat Ubisoft deze prijs gaat geven. Maar wie weet komen we er eerder achter door een oplettende leaker.

BRON ScriptLeaksR6

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?