Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 23 februari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Leak: Persona 5 Strikers komt volgend jaar naar het Westen

De game Persona 5 Strikers gaat volgend jaar uitkomen in het Westen. Dat blijkt uit een gelekte trailer van de game die kort te zien was op YouTube. De trailer is ondertussen offline gehaald.

Persona 5 Strikers is een hack-en-slash videogame dat zich afspeelt in het Universum van Persona 5. De game is op dit moment al beschikbaar in Japan onder de naam Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. De trailer lekte uit op het YouTube-kanaal van Atlus West en daarin is te zien dat de game op 23 februari moet uitkomen op de PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. De video werd vrijwel meteen weer offline gehaald, maar het was al opgemerkt door wat journalisten. Een kopie van de gelekte trailer is hieronder te bekijken.

Persona 5 Strikers komt 23 februari uit op de Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

BRON YouTube

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?