Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers

  • Ontwikkelaar Omega Force
  • Eerste releasedatum 23 februari 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Actie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers aangekondigd voor Switch en PlayStation 4

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers is onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch en PlayStation 4. Atlus en Koei Tecmo’s Omega Force maakten de game tijdens een speciaal Japans evenement bekend.

Fans dachten dat de mysterieuze Persona 5 S-teaser ging over een Switch-versie van Persona 5. Atlus en Koei Tecmo's Omega Force hebben nu echter uit de doeken gedaan dat het gaat om een Persona 5 spin-off. Veel is er nog niet bekend over Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers. Wel weten we dat het een Warriors-game is in de stijl van Persona 5. De game wordt namelijk ontwikkeld door Koei Tecmo’s Omega Force, de studio achter de Dynasty Warriors-games en de ontelbare varianten daarop. In de trailer kunnen we dan ook zien hoe Joker het, volledig in Warriors-stijl, opneemt tegen een horde vijanden.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers verschijnt op de Nintendo Switch en PlayStation 4. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

BRON Atlus en Koei Tecmo’s Omega Force

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?