Leak: PS-Plus games van februari gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 31 januari 2023 20:36

De PlayStation Plus-games van februari zijn gelekt. De leaks komen wederom van billbil-kun.

Billbil-kun is inmiddels een bekende naam als het gaat om leaks van PlayStation Plus-games. De leaker heeft intussen al meerdere malen de line-up van PS Plus-games weten te lekken. Zo voorspelde hij onder andere de PlayStation Plus line-up van december. Nu is de leaker weer aan het lekken geslagen. Via twitter laat hij weten welke games we volgende maand kunnen verwachten. Als we billbil-kun mogen geloven, dan kunnen we volgende maand aan de slag met de skategame OlliOlli World, de actiegame Mafia: Definitive Edition, de asymmetrische horrorgame Evil Dead: The Game en de Sci-Fi MMO Destiny 2: Beyond Light.

De PlayStation Plus-games van februari worden morgen officieel bekendgemaakt. Denk jij dat billbil-kun weer gelijk heeft?

Bron: billbil-kun
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot OlliOlli World

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Roll7

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord