Trailer: Nieuwe OlliOlli World: VOID Riders DLC onthuld

Geplaatst:

OlliOlli World krijgt zijn eerste DLC genaamd VOID Riders. De uitbreiding komt uit op 15 juni voor alle platformen.

VOID Riders is de eerste van de twee geplande uitbreidingen voor de side-scrolling skateboardgame OlliOlli World. De game kwam uit op 8 februari nadat de release werd uitgesteld door de ontwikkelaar. De nieuwe DLC brengt een hoop content met zich mee in alien thema zoals de "extra steezy" buitenaardse wezens Sair'Rah, Khehvyn, en Pftangxi in Radlandia aankomen, met de bedoeling de beste schaatsers te ontvoeren voor hun heerser, de machtige Nebulord. Als je OlliOlli World al hebt gespeeld, past die maffe toon helemaal bij je, want het spel is uitgebreid met een nieuwe wereld vol uitdagingen en ruimtevaartuitrusting om vrij te spelen terwijl je door de VOID slijpt en trucjes uithaalt. Nieuwe trekstraalmechanismen zullen de zaken door elkaar gooien, terwijl je trucs uithaalt en probeert indruk te maken op de Nebulord met je vaardigheid.

De OlliOlli World: VOID Riders DLC is beschikbaar vanaf 15 juni voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Private Division

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot OlliOlli World

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Roll7

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord