OlliOlli World

  • Ontwikkelaar Roll7
  • Eerste releasedatum 8 februari 2022
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Sport , Platform
  • Gameliner score

Skateboardgame OlliOlli World uitgesteld

Het zat er misschien al een beetje aan te komen, maar nu is het officieel. OlliOlli World is uitgesteld naar volgend jaar.

De aankondiging van OlliOlli World vond eerder dit jaar plaats tijdens een andere Indie World Showcase van Nintendo. De game stond in de planning om later dit jaar te verschijnen. Onze eigen Patrick was zeer enthousiast over deze titel in zijn preview van OlliOlli World. Hij gaf daar aan van de levels te hebben genoten en kon niet wachten tot de game uitkomt. Helaas moeten hij en alle andere OlliOlli-fans nog iets langer geduld hebben. De game is namelijk uitgesteld tot volgend jaar. Wel maakt Roll7 bekend dat de game nu te pre-orderen is op de hybride console van Nintendo. Wie dat doet, komt in aanmerking voor enkele pre-order bonussen. Die kun je in de onderstaande afbeelding zien.

onbekend

OlliOlli World verschijnt nu op 8 februari 2022 op de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc.

BRON Nintendo Indie World Showcase

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?