Leak: YouTuber lekt Assassin's Creed Mirage details

Geplaatst:
Aangepast: 22 mei 2023 17:03

De Franse YouTuber 'j0nathan' heeft een berg aan informatie gelekt over Assassin's Creed Mirage. Hieronder lees je welke details hij vrijgegeven heeft.

Insider Gaming is zo liefdadig geweest om de claims van de content creator te vertalen. Gelukkig maar, want mijn Frans is niet al te best. Afijn, de YouTuber claimt dat de map in Assassin's Creed Mirage ongeveer even groot is als die van Assassin's Creed Unity. Hij claimt dat Mirage in een beginarena begint, voordat de speler verkast naar de 'main area' van de campaign. Verder meent hij dat het verhaal van Basim begint met een mislukte roof. Hierdoor wordt de dief gedwongen om te verkassen naar Baghdad. In deze stad heeft hij meerdere doelwitten op het oog die over een stuk van Baghdad heersen. In het begin is Basim nog niet de ervaren sluipmoordenaar die we kennen uit de eerdere Assassin's Creed-games. Daarom zijn stealth en gadgets van belang in de gameplaysystemen van Assassin's Creed Mirage. De actiegame kent daarnaast een reputatiesysteem en een looptijd van ongeveer 15 uur.

Zoals altijd: neem de geruchten/lekkages met een flinke korrel zout. Denken jullie dat er waarheid schuilt in deze video? Laat het ons weten. Check hier de eerste beelden van Assassin's Creed Mirage.

Assassin's Creed Mirage staat op de planning voor 12 oktober, echter moet Ubisoft dit nog bevestigen.

Bron: Insider Gaming
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

5 oktober 2023

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord