Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Assassin's Creed Mirage

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 12 oktober 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: Eerste beelden Assassin's Creed Mirage onthuld

De eerste cinematische trailer van de nieuwe Assassin's Creed game is een feit. Assassin's Creed Mirage stal de show tijdens de Ubisoft Forward presentatie.

De Ubisoft Forward showcase bracht een aantal games onder de aandacht, maar voor Assassin's Creed was er binnen de presentatie ook nog een speciale showcase ingericht. Dit natuurlijk allemaal ter ere van de eerste beelden van Assassin's Creed Mirage. Recent werd er al veel informatie omtrent Assassin's Creed Mirage gelekt. Deze informatie is nu door de eerste trailer grotendeels ook bevestigd. De cinematische trailer toont ons protagonist Basim, die moet zien te overlegen in het Bagdad van de negende eeuw. Met zijn vechtkunsten weet hij menig tegenstander het zwijgen op te leggen, zo is te zien in de trailer.

Dat Ubisoft Assassin's Creed Mirage voor het eerst zou tonen tijdens Ubisoft Forward vanavond is geen verrassing.

Assassin's Creed Mirage verschijnt ergens in 2023.

BRON Ubisoft Forward

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?