Trailer: Eerste beelden Assassin's Creed Mirage onthuld

Geplaatst: 10 september 2022 22:50
Aangepast: 11 september 2022 11:03
-

De eerste cinematische trailer van de nieuwe Assassin's Creed game is een feit. Assassin's Creed Mirage stal de show tijdens de Ubisoft Forward presentatie.

De Ubisoft Forward showcase bracht een aantal games onder de aandacht, maar voor Assassin's Creed was er binnen de presentatie ook nog een speciale showcase ingericht. Dit natuurlijk allemaal ter ere van de eerste beelden van Assassin's Creed Mirage. Recent werd er al veel informatie omtrent Assassin's Creed Mirage gelekt. Deze informatie is nu door de eerste trailer grotendeels ook bevestigd. De cinematische trailer toont ons protagonist Basim, die moet zien te overlegen in het Bagdad van de negende eeuw. Met zijn vechtkunsten weet hij menig tegenstander het zwijgen op te leggen, zo is te zien in de trailer.

Dat Ubisoft Assassin's Creed Mirage voor het eerst zou tonen tijdens Ubisoft Forward vanavond is geen verrassing.

Assassin's Creed Mirage verschijnt ergens in 2023.

Bron: Ubisoft Forward
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Mirage

Ontwikkelaar:

Ubisoft

Uitgever:

Ubisoft

Release:

5 oktober 2023

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord