Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Assassin's Creed Mirage

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 5 oktober 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score -

Ubisoft kondigt Assassin's Creed Mirage aan

De nieuwste game in de Assassin's Creed-serie is onthuld. Ubisoft kwam vandaag namelijk met de onthulling van Assassin's Creed Mirage.

Er komt zo goed als elk jaar een nieuwe Assassin's Creed-game uit, dus de aankondiging van Ubisoft zou niet als een verrassing moeten komen. Via Twitter laat de studio namelijk weten dat er een nieuwe Assassin's Creed aankomt. Deze game heet Assassin's Creed Mirage. Volgens Ubisoft worden details van deze game tijdens een speciale presentatie later deze maand bekendgemaakt. Afgelopen zomer werd al aangekondigd dat er in september dit jaar een speciaal Assassin's Creed-evenement plaatsvindt die ons meer over de toekomst van de franchise moet vertellen. Ook werd de naam Assassin's Creed Mirage al gelekt via Twitter en blijkt dus nu bevestigd te zijn.

Op 10 september wordt meer onthuld over Assassin's Creed Mirage.

BRON Ubisoft

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?