Lees hier hoe laat Xbox Games Showcase en Starfield Direct beginnen

Geplaatst:

Xbox heeft via een blogpost de aankomende shows van de maand juni uitgelicht. Lees hier snel welke streams je kan verwachten en hoe laat ze starten!

De twee grote shows - de Xbox Games Showcase en Starfield Direct - vinden plaats op 11 juni. De Xbox Games Showcase begint op zondag om 19:00 uur. De Starfield Direct start vrijwel direct, nadat de Xbox Games Showcase is afgerond. De Xbox Games Showcase staat in het teken van de first-party studio's en de creatieve partners van Xbox. Er worden nieuwe games tentoongesteld en updates van al eerder aangekondigde titels getoond. Deze showcase draait om alles wat op de planning staat om op de pc, Xbox en Game Pass te verschijnen. De Starfield Direct heeft natuurlijk een naam die voor zichzelf spreekt. Tijdens deze stream kun je genieten van nieuwe Starfield-gameplay, interviews met de ontwikkelaars en behind-the-scenes informatie.

Er is ook nog een derde show. In de Xbox Games Showcase Extended kun je nog meer content bekijken. Deze stream gaat zich focussen op de games die zijn getoond tijdens de Xbox Games Showcase, maar zal ook game-updates bevatten vanuit de partners van Xbox. De Xbox Games Showcase Extended is te bekijken op 13 juni vanaf 19:00 uur.

Ben jij klaar voor de Xbox Games Showcase, Starfield Direct en (in wellicht mindere mate) Xbox Games Showcase Extended? Laat ons weten wat jij wilt zien!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord