Starfield

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum Q1/Q2 2023
  • Platformen Pc , Xbox Series
  • Genre RPG
  • Gameliner score -

Gameplay: Starfield krijgt gameplaybeelden en releasedatum

De Xbox/ Bethesda E3-show start lekker. We krijgen namelijk eindelijk in-game beelden van Starfield te zien. Daar houdt het echter niet op. Er is namelijk ook een releasedatum op Starfield geplakt!

Starfield is een game waar velen van ons al even naar uitkijken. Het nieuwe ambitieuze project van Bethesda is naar eigen zeggen al 25 jaar in de maak en moet een nieuwe IP bieden die flink wat jaren plezier gaat bieden. Daarnaast is kenbaar gemaakt dat Starfield exclusief naar Microsoft platforms komt. Of dit ook betekent dat de game geheel exclusief blijft en nooit naar andere consoles komt, is nog niet bekend.

Starfield verschijnt op 11 november 2022 voor de Xbox Series en pc. De game is bij release direct beschikbaar via de Xbox Game Pass.

BRON Bethesda

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?