Gameplay: Starfield krijgt gameplaybeelden en releasedatum

Geplaatst:

De Xbox/ Bethesda E3-show start lekker. We krijgen namelijk eindelijk in-game beelden van Starfield te zien. Daar houdt het echter niet op. Er is namelijk ook een releasedatum op Starfield geplakt!

Starfield is een game waar velen van ons al even naar uitkijken. Het nieuwe ambitieuze project van Bethesda is naar eigen zeggen al 25 jaar in de maak en moet een nieuwe IP bieden die flink wat jaren plezier gaat bieden. Daarnaast is kenbaar gemaakt dat Starfield exclusief naar Microsoft platforms komt. Of dit ook betekent dat de game geheel exclusief blijft en nooit naar andere consoles komt, is nog niet bekend.

Starfield verschijnt op 11 november 2022 voor de Xbox Series en pc. De game is bij release direct beschikbaar via de Xbox Game Pass.

Bron: Bethesda
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord