Legende Grandmaster Flash in DJ Hero

Het ontwikkelteam van DJ Hero heeft vandaag bekendgemaakt dat je in de game geholpen gaat worden door een legende op het gebied van de draaitafel. Niemand minder dan Grandmaster Flash is namelijk degene die jouw in de verschillende tutorials uit zal leggen hoe het spel in elkaar zit en hoe je met die draaitafel overweg moet gaan.

Grandmaster Flash is de eerde DJ ooit die van een draaitafel een instrument maakte, en dus één van de iconen in de wereld van de DJ's. Naast zijn opkomst in de tutorials zitten twee nog nooit eerder uitgegeven mixen van de DJ in de game, en ook zijn stem en knowhow is in volle glorie terug te horen en zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?