LEGO dropt vier Fortnite sets

-

LEGO komt met vier nieuwe sets. Ditmaal zijn het sets die gebaseerd zijn op de immer populaire Battle Royale-game Fortnite.

The LEGO Group heeft officieel de langverwachte LEGO Fortnite sets onthuld, die nu beschikbaar zij voor pre-order. Deze nieuwe lancering van op games gebaseerde sets bevat vier nieuwe sets die geïnspireerd zijn op personages en iconische voorwerpen uit de populaire Battle Royale-game. Fans kunnen zich verheugen op het bouwen van de LEGO Fortnite Supply Llama, LEGO Fortnite Durrr Burger LEGO Fortnite Peely Bone en de LEGO Fortnite Battle Bus. Deze sets markeren een nieuwe mijlpaal in de samenwerking tussen Epic Games en LEGO. De Supply Llama, een 691-delige set voor 12+, heeft accessoires zoals Grappler en Slurp Juice. Jongere bouwers vanaf 9 jaar kunnen genieten van de 193-delige Durrr Burger, compleet met de kenmerkende ogen en tong. Voor volwassen fans biedt de 1.414-delige Peely Bone set een gedetailleerd, poseerbaar verzamelobject. De Battle Bus set, met 954 stukjes, is een replica van het iconische voertuig met rollende wielen en een afneembaar dak, en bevat negen LEGO minifiguren die je in de bus plaats kunt laten nemen. Where we droppin', boys?

De LEGO Fortnite sets zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar. De sets zijn vanaf vandaag te pre-orderen.

Bron: LEGO
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Ontwikkelaar:

Epic Games

Uitgever:

Epic Games

Release:

25 juli 2017

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
Mob
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord