LEGO Harry Potter Collection krijgt een remaster

-

De LEGO Harry Potter Collection games krijgen een remaster. Dit maakte Wizarding World Direct onlangs bekend via hun socials.

De LEGO-games zijn en blijven erg populair, op welke film of serie ze ook gebaseerd zijn. De LEGO Harry Potter-games zijn waarschijnlijk wel één van de meest bekende LEGO-series. Ze kwamen destijds uit voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 en later kwam er een LEGO Harry Potter Collection uit, die alle aparte games omvatte. Deze kwam uit voor de Xbox One en de PlayStation 4 en zijn ook te spelen op de huidige generatie consoles. Toch heeft ontwikkelaar Double Eleven ervoor gekozen om een remaster te maken van deze collectie. Voor de nieuwe versie belooft de ontwikkelaar 60fps en native 4K. Daarnaast zal de PS5-versie volop gebruikmaken van de mogelijkheden van de DualSense controllers. Er gaan momenteel geruchten rond dat er ook een gloednieuwe LEGO Harry Potter-game op de planning staat.

De remaster van de LEGO Harry Potter Collection is vanaf 8 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc via Steam.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot LEGO Harry Potter Collection

Ontwikkelaar:

Traveller's Tales

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

21 oktober 2016

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord