LEGO Harry Potter Collection

  • Ontwikkelaar Traveller's Tales
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2016
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score -

Trailer: LEGO: Harry Potter Collection aangekondigd en bevat alle jaren

Warner Bros. Games en LEGO hebben vandaag middels een trailer de LEGO: Harry Potter Collection aangekondigd. De Collection bestaat uit de twee eerder verschenen LEGO: Harry Potter-delen. LEGO Harry Potter: Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter: Jaren 5-7 zijn gebundeld en grafisch opgepoetst. De opgepoetste versie moet in oktober aanstaande uitkomen voor de Nintendo Switch en de Xbox One.

In LEGO: Harry Potter: Jaren 1-4 speel je de eerste vier jaar van Harry Potter op het kasteel en tovenaarsschool Zweinstein. In LEGO: Harry Potter: Jaren 5-7 speel je de laatste twee jaar. De game is geremastered en bevat net als de originele delen alle puzzels en typische LEGO-humor. De LEGO: Harry Potter Collection bevat tevens alle verschenen DLC.

De LEGO: Harry Potter collectie verschijnt op 31 oktober voor de Nintendo Switch en Xbox One.

BRON Persbericht Media Tornado

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?