Life is Strange 2

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 27 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score -

Life is Strange 2 volledig onthuld

Life is Strange 2 was al eerder aangekondigd, maar nu is de game ook volledig onthuld met alle informatie die daar bij hoort. Square Enix en ontwikkelaar Dontnod hebben naast informatie over het verhaal ook een onthullingstrailer van de game vrijgegeven en deze is hieronder te bekijken.

Life is Strange 2 draait om twee broers, die aan het einde van The Amazing Adventures of Captain Spirit al voorbij kwamen. Het gaat om de zestienjarige Sean Diaz en zijn negenjarige broer Daniel. Deze wonen vredig in een een buitenwijk in Seattle, maar moeten plotseling vluchten voor de politie. De oudste broer besluit om met zijn broertje af te reizen naar Puerto Lobos, Mexico. Tijdens deze reis maken de broers een hoop mee en ontmoeten ze nieuwe personages. De game zit net als zijn voorganger vol emotie en er moeten belangrijke keuzes gemaakt worden, die later grote gevolgen kunnen hebben. Naast een nieuw verhaal en nieuwe persomages komen spelers van Life is Strange 2 ook in aanraking met een nieuwe kracht.

Bekijk hieronder de eerste volledige trailer en gameplayvideo van Life is Strange 2:

De eerste episode van Life is Strange 2 verschijnt op 27 september voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Persbericht Square Enix

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?