Life is Strange 2

  • Ontwikkelaar Dontnod Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 september 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: Life of Strange 2 komt naar Nintendo Switch

Square Enix heeft vandaag bekendgemaakt dat Life is Strange 2 naar de Nintendo Switch komt. Binnenkort kun je de game dus handheld spelen op iedere plek in je huis.

Life is Strange 2 verscheen op 27 september 2018 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bijna vijf jaar na dato doet de verhalende game een nieuw platform aan. Waar Nintendo Switch spelers tot dusver nog niet konden genieten van Life is Strange 2, kan dat binnenkort wel. Met een speciale trailer is de aankondiging van Life is Strange 2 voor de Nintendo Switch kracht bij gezet. Je volgt de gebroeders Diaz op hun avontuur, waarbij jij met je keuzes het verloop van het verhaal kunt beïnvloeden.

Life of Strange 2 verschijnt op 2 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

BRON Square Enix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?