Trailer: Life of Strange 2 komt naar Nintendo Switch

Geplaatst:

Square Enix heeft vandaag bekendgemaakt dat Life is Strange 2 naar de Nintendo Switch komt. Binnenkort kun je de game dus handheld spelen op iedere plek in je huis.

Life is Strange 2 verscheen op 27 september 2018 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Bijna vijf jaar na dato doet de verhalende game een nieuw platform aan. Waar Nintendo Switch spelers tot dusver nog niet konden genieten van Life is Strange 2, kan dat binnenkort wel. Met een speciale trailer is de aankondiging van Life is Strange 2 voor de Nintendo Switch kracht bij gezet. Je volgt de gebroeders Diaz op hun avontuur, waarbij jij met je keuzes het verloop van het verhaal kunt beïnvloeden.

Life of Strange 2 verschijnt op 2 februari 2023 voor de Nintendo Switch.

Bron: Square Enix
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Life is Strange 2

Series

Life is Strange

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

27 september 2018

Ontwikkelaar

DON'T NOD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord