Life is Strange

  • Ontwikkelaar DON'T NOD
  • Eerste releasedatum 30 januari 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score -

Life is Strange: Wavelengths DLC aangekondigd

DontNod Entertainment deelde zojuist een update middels Twitter. De aankondiging van de nieuwe DLC Life is Strange: Wavelengths is daar onderdeel van.

Via Twitter laat het Life is Strange-team allereerst weten dat ze blij zijn om de Life is Strange: Wavelengths DLC aan te kondigen. Een eerste blik op de DLC verschijnt morgen middels een nieuwe trailer met Steph Gingrich als hoofdrolspeler. Doordat de coronapandemie nog steeds een grote rol speelt en Life is Strange: True Colors binnenkort wordt uitgebracht, wordt de release van Life is Strange: Remastered Collection uitgesteld om minder druk te leggen op het team erachter. Een tijdje terug is Life is Strange: True Colors aangekondigd die volgende maand verschijnt.

Life is Strange: Wavelengths DLC verschijnt op 30 september. Life is Strange: Remastered Collection is uitgesteld naar het begin van 2022.

BRON Life is Strange

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?