Life is Strange

  • Ontwikkelaar Dontnod Entertainment
  • Eerste releasedatum 30 januari 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile
  • Genre Interactieve Film
  • Gameliner score -

Trailer: Life is Strange: Arcadia Bay Collection aangekondigd

Twee Life is Strange verhalen worden gebundeld voor de Nintendo Switch. De bundel wordt uitgebracht onder de naam Life is Strange: Arcadia Bay Collection.

Deze collectie van twee Life is Strange games verschijnt al binnenkort. De bundel bevat Life is Strange Remastered en Life is Strange: Before the Storm Remastered. De eerstgenoemde verscheen in 2015 en was de eerste game in de serie. Deze werd twee jaar later opgevolgd door Life is Strange: Before the Storm. In februari werden de twee games voorzien van een remaster en uitgebracht als Life is Strange Remastered Collection voor pc, Xbox en PlayStation. Nu komen deze remasters dus ook naar de Nintendo Switch onder een iets andere naam. Het geeft spelers de mogelijkheid de games ook in handheld modus te kunnen spelen. Hieronder kun je de aankondigingstrailer bekijken.

Life is Strange: Arcadia Bay Collection verschijnt op 27 september voor de Nintendo Switch.

BRON Square Enix

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?