Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii arriveert in februari

-

Over verrassingen gesproken: hier is de volgende Yakuza-game! In Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii mogen spelers de doldwaze avonturen van Goro Majima beleven!

Ja, de Yakuza-games staan natuurlijk bekend om de meest absurde scenario's, maar dit had waarschijnlijk niemand zien aankomen. We volgen de fratsen van Goro Majima en hij komt in een wel heel bijzonder scenario terecht. Hij moet het namelijk opnemen tegen de piraten die de regio teisteren. In eerste instantie spoelt hij aan op het strand. Hij wordt geholpen door een jochie en zijn huisdier tijger. Majima kan in de combat kiezen uit twee verschillende stijlen: Mad Dog Style of Sea Dog Style. De nieuwe game werd aangekondigd tijdens SEGA's RGG Summit 2024. Zodra de volledige trailer vrij wordt gegeven, updaten we het bericht. Tot die tijd kunnen Yakuza-fans de gehele stream doorspitten, want er is genoeg te zien voor de fans!

Het verhaal lijkt overigens parallel te lopen met Like a Dragon: Infinite Wealth (review).

Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii is beschikbaar vanaf 28 februari voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles.

Bron: SEGA
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Like A Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Ontwikkelaar:

Ryu Ga Gotoku Studio

Uitgever:

SEGA

Release:

28 februari 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord