Little Nightmares games zijn twaalf miljoen keer verkocht

Geplaatst:

Het zesjarige bestaan van de Little Nightmares franchise was extra feestelijk voor de ontwikkelaars. De games zijn namelijk in totaal twaalf miljoen keer verkocht.

Little Nightmares verscheen in 2017 en werd al gauw geliefd onder een selectie van de gamers. De Little Nightmares reviews waren dan ook positief. Ondanks het succes duurde het nog tot 2021 voordat het tweede deel in de schappen verscheen. In de review van Little Nightmares II bleek dat het met de sfeer nog steeds goed zat, maar dat het ook wat meer risico's had mogen nemen. Met het zesjarige bestaan van de franchise, bedankte de ontwikkelaars hun trouwe fans met een nieuwe wallpaper. Via Twitter werd er vervolgens nog gedeeld dat de games in totaal twaalf miljoen keer zijn verkocht.

Little Nightmares zesjarige bestaan1

Little Nightmares I en II zijn te spelen via de pc, PlayStation, Nintendo Switch en Xbox.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Little Nightmares

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

28 april 2017

Ontwikkelaar

Tarsier Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord