LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LittleBigPlanet komt naar PlayStation Portable

Het werd al lang verwacht, maar nu is het eindelijk dan officieel zo ver. LittleBigPlanet, dé platformer voor de PlayStation 3, komt naar de Sony PlayStation Portable.

Sony maakte vandaag bekend dat er gewerkt wordt aan een handheldadaptatie van LittleBigPlanet. MediaMolecule, de ontwikkelaar van het PlayStation 3 spel, werkt aan de PSP-game. Veel informatie is er niet bekend op het moment van schrijven, maar we weten wel dat de game dit jaar nog uit moet komen en de focus weer op door de gebruikers gemaakte content ligt - er kunnen dus weer levels gemaakt worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?