Check hier alle The Game Awards 2023 content

LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable , PlayStation 3 , PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Vier het Chinese nieuwjaar met LittleBigPlanet

Het Chinese nieuwjaar is er weer en dat betekent dat LittleBigPlanet ook feest gaat vieren. Je kunt namelijk vanaf vandaag gratis nieuwe kostuums downloaden voor je Sackgirl of -boy ter viering van het Chinese nieuwjaar.

De kostuums zijn nu beschikbaar ter download. Dus haal ze snel op. En als je creatief bent, kan je ook gelijk een Chinees nieuwjaar level maken!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?