Lollipop Chainsaw keert binnenkort terug

Geplaatst:

De cultklassieker Lollipop Chainsaw staat te trappelen om binnenkort terug te keren. Via Twitter is het nieuws bevestigd.

Producer Yoshimi Yasuda is nog steeds groot fan van Lollipop Chainsaw en wilde daarom het nieuws delen dat de franchise terug is. Terug op welke manier? Dat blijft voor nu nog even een mysterie. Het kan hierbij gaan om een re-release, remaster, remake, reboot of een nieuw deel. Opties genoeg in ieder geval. Het origineel was destijds geliefd bij menig gamer. Lollipop Chainsaw verkocht namelijk een miljoen eenheden. Kan ook bijna niet anders met een opblaas-kettingzaag als pre-order bonus.

Lollipop Chainsaw is nu beschikbaar voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Op welk platform zie jij deze dame graag weer verschijnen?

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lollipop Chainsaw

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Xbox 360, PlayStation 3

Releasedatum

14 juni 2012

Ontwikkelaar

Grasshopper Manufacture

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord