Lords of the Fallen ontvangt Master of Fate-update

Geplaatst:

Na meer dan dertig updates is het tijd voor de laatste gratis toevoeging aan Lords of the Fallen (2023). Check hier de inhoud van de Master of Fate-update.

Saul Gascon - Executive Producer van HEXWORKS - loopt ons door de nieuwe content heen. Om te beginnen worden er significante verbeteringen doorgevoerd op het gebied van performance. De RPG draait straks een stuk stabieler op de pc en consoles. Daarnaast wordt er veel gesleuteld aan de moeilijkheidsgraad van Lords of the Fallen. Wederom wordt het aantal vijanden per vierkante meter gereduceerd, terwijl de vijandelijke projectielen worden verzwakt. Zowel de PvP- als de PvE-modi kennen aanpassingen, maar ook nieuwe content komt om de hoek kijken. Denk hierbij aan de nieuwe questlines: Season of the Bleak, Trial of the Three Spirits en Way of the Bucket. Spelers kunnen verder genieten van nieuw pantser, fonkelnieuwe wapens, verse spreuken en frisse projectielen.

Echter, de grootste toevoeging komt in de vorm van de 'Advanced Game Modifier System'. Spelers kunnen via een roguelite-achtig systeem hun eigen ervaringen tweaken. Maar liefst zeven opties worden vrijgegeven:

  • Mob Density Modifier
  • Loot Randomiser
  • Enemy Randomiser
  • Vestige Modifier
  • Pre-Upgraded Loot
  • Withered Healing
  • Permadeath Modifier

Check hier onze review van Lords of the Fallen (2023).

Lords of the Fallen (2023) is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: CI Games
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Lords of the Fallen (2023)

Series

Lords of the Fallen

Uitgever

CI Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

13 oktober 2023

Ontwikkelaar

Hexworks

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord