Assassin's Creed II

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 november 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre Actie , Avonturen
  • Gameliner score

Maak jezelf Wanted in Assassin's Creed II

Het was al bekend dat Assassin's Creed II ook een versie voor de Nintendo DS zou krijgen, met de ondertitel 'Discovery'. Vandaag heeft Ubisoft de releasedatum voor die game bekendgemaakt. Het spel komt uit op 17 november, en zal daarnaast ook gebruik maken van de DSi camera.

Je kunt de camera gebruiken om in de game foto's van jezelf te maken, om die vervolgens te gebruiken in het spel als WANTED posters. Op die manier creëer je natuurlijk ook zelf een stukje van de game, en dat klinkt in ieder geval tof.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?