Maak kennis met Viper in The First Berserker: Khazan

-

In een gloednieuwe trailer van The First Berserker: Khazan maken we kennis met Viper. Ben jij klaar voor een epische boss fight tegen het hardnekkige reptiel?

De eerste beelden zijn gevuld met bloederig geweld. Khazan maakt gehakt van de minions die strijden in de naam van Viper. Ja, deze eindbaas is echter andere koek. Hij torent hoog boven de speler uit en gaat waarschijnlijk niet zo gemakkelijk neer als de rest. Net voordat de actie losbarst, eindigt de trailer. Beetje jammer, maar er is ook goed nieuws. Mocht je interesse hebben om met The First Berserker: Khazan aan de slag te gaan, dan kan dat! Je kunt je namelijk nu opgeven voor de zogeheten 'Technical Closed Beta Test'. Deze loopt van 11 t/m 20 oktober en is beschikbaar voor de PS5 en Xbox Series X|S.

The First Berserker: Khazan verschijnt begin 2025 voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: NEXON
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot The First Berserker: Khazan

Ontwikkelaar:

Neople

Uitgever:

NEXON Korea Corporation.

Release:

Q1 2025

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord