Mac Walters vertrekt bij BioWare

Er vertrekt wederom een grote naam bij BioWare. Dit keer kiest schrijver Mac Walters eieren voor zijn geld en verlaat hij na negentien jaar zijn werkgever.

Mac Walters heeft met zijn negentienjarige carrière bij BioWare een behoorlijke staat van dienst binnen het bedrijf. Zo was hij onder andere de hoofdschrijver van Mass Effect 2 en heeft hij ook schrijfwerk geleverd voor Mass Effect 3. Bij BioWare heeft hij ook gewerkt aan Anthem, Jade Empire en Mass Effect: Andromeda. Voor zijn vertrek was hij onderdeel van het team dat aan Dragon Age: Dreadwolf werkte. Hij heeft nu op zijn LinkedIn-pagina zijn vertrek bij BioWare aangekondigd. Bij zijn bericht heeft hij niet bekendgemaakt wat zijn volgend carrièrestap zal zijn. Het is dus nog even afwachten voordat we weten waar Walters op zal duiken.

Hans Zimmer dragon age dreadwolf1

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?