Mai Shiranui en Deluxe Demo onthuld voor Dead or Alive 6

Geplaatst:
Aangepast: 15 februari 2019 12:35

Dead or Alive 6 is slechts twee weken van ons verwijderd, maar er is genoeg tijd voor meer onthullingen. Tijdens EVO Japan maakte ontwikkelaar Koei Tecmo namelijk bekend dat Mai Shiranui aan het roster is toegevoegd en er binnenkort een Deluxe Demo speelbaar is.

Mai Shiranui komt als gastpersonage naar Dead or Alive 6. In samenwerking met The King of Fighters XIV komen Mai en nog een ander personage uit die game naar de nieuwste Dead or Alive. Mai en het andere King of Fighters-personage zijn onderdeel van Season Pass 1, dat te verkrijgen is ten tijde van de release van Dead or Alive 6. Naast twee nieuwe personages uit The King of Fighters bevat Season Pass 1 ook meer dan zestig nieuwe outfits. Naast de aankondiging van een nieuw personage, heeft Koei Tecmo ook een Deluxe Demo aangekondigd. Deze speelbare demo is exclusief voor PlayStation Plus-leden en Xbox Live Gold-leden. De Deluxe Demo is speelbaar vanaf 22 februari tot en met 24 februari. Je kunt in de Deluxe Demo alle personages die op release beschikbaar zijn, uitproberen in zowel singleplayer als online multiplayer matches.

Dead or Alive 6 komt 1 maart naar pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Deluxe Demo is van 22 februari tot en met 24 februari speelbaar voor PlayStation Plus-leden en Xbox Live Gold-leden.

Bron: Koei Tecmo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dead or Alive 6

Series

Dead or Alive

Uitgever

KOEI TECMO Europe

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

1 maart 2019

Ontwikkelaar

Tecmo

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord