Maker Undertale stort zich op nieuw project

Geplaatst: 30 oktober 2018 20:45
Aangepast: 17 november 2018 13:22
-

De maker van Undertale, Toby Fox, lijkt zich te gaan richten op een nieuw project. Zo staat te lezen op zijn Twitter-account. Ook het Twitter-kanaal van Undertale lijkt iets prijs te geven over een nieuw project, geheel in Undertale stijl.

Undertale is een groot succes. Vooral de humor van de game valt bij veel gamers in goede aarde. Dat Toby Fox zich aan een nieuwe game zou gaan wagen leek dus slechts een kwestie van tijd. Als we zijn tweet mogen geloven heeft hij er echt zin in om iets nieuws te creëren. Behoudens dat hij de input van de fans wil gebruiken bij de ontwikkeling van de nieuwe game is er nog helemaal niets bekend. We zullen dus nog even moeten afwachten. Ik zal je de waslijst aan tweets van het Undertale Twitter-account besparen.

Mocht je deze toch willen lezen dan kun je dat hier doen.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Undertale

Ontwikkelaar:

Toby Fox

Uitgever:

Toby Fox

Release:

15 september 2015

-

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord