Undertale

  • Ontwikkelaar Toby Fox
  • Eerste releasedatum 15 september 2015
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre RPG , Indie
  • Gameliner score -

Trailer: Undertale gearriveerd op Xbox en Game Pass

Bijna zes jaar na de oorspronkelijke release is Undertale gearriveerd op Xbox. Dat niet alleen, Undertale is namelijk gratis voor iedereen met een actief Game Pass abonnement op de Xbox Series.

Enkele jaren geleden na het debuut op pc werd Undertale al geport naar verschillende ander consoles, waaronder PlayStation 4, PlayStation Vita en Nintendo Switch. De Xbox-versie heeft dus even op zich laten wachten. De ontwikkelaar Toby Fox laat weten dat de Xbox-versie wat Xbox specifieke verbeteringen heeft om de game wat comfortabeler te maken. Het is nu je kans om de cult classic een keer te proberen op je Xbox.

Undertale is vanaf nu te spelen op de Xbox Series. De game is gratis op de Xbox met een Game Pass abonnement.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?