Maneater krijgt gratis next gen upgrade

Geplaatst:

De actie/RPG Maneater krijgt een gratis upgrade naar de volgende generatie consoles als je de game al bezit op de huidige generatie. Dit laat Tripwire Interactive weten via de onderstaande afbeelding.

Dit betekent dat eigenaren van Maneater binnenkort kunnen genieten van een flinke grafische update, mits ze de Xbox Series of PlayStation 5 in huis hebben. De haaiengame gaat draaien op een 4K resolutie met 60FPS. Naast deze boost in stats, krijgt Maneater ray-tracing. De PlayStation 5 kan optimaal gebruik maken van de upgrade, omdat de controller ook nog eens een impact gaat hebben. Voor mensen met een krachtige pc is er echter hoopvol nieuws. Tripwire Interactive laat weten dat ergens in vroeg 2021 er een grafische update komt. Bekijk hier de review van Maneater.

onbekend

Maneater is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. De game is te spelen op de Xbox Series en PlayStation 5 wanneer die consoles lanceren in november.

Bron: Tripwire Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Maneater

Series

-

Uitgever

Tripwire Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 mei 2020

Ontwikkelaar

Tripwire Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord