Trailer: Maneater: Truth Quest DLC aangekondigd

Geplaatst: 1 april 2021 15:01

De nieuwe DLC voor Maneater is aangekondigd. Truth Quest is de naam van de uitbreiding en het neemt de speler mee op een complot-avontuur.

Maneater: Truth Quest begint waar de originele campaign werd afgesloten. Je zwemt met je stierhaai verder door de zee en je wordt verwelkomt door het commentaar van journalist Trip Westhaven. De uitbreiding staat in teken van de complottheorieën die gelinkt worden aan Port Clovis en de Naval Wildlife Organization. Dankzij de DLC kun je je haai nu upgraden tot level 40 met meer evolutie-opties. Ook komt er nieuw zeeleven kijken en zogenaamde über apex predators. Wellicht de Mosasaurus die we onderin de box-art zien? De premiejagers keren ook terug en hebben een aantal nieuwe speeltjes. Zo kunnen ze bijvoorbeeld helikopters inzetten om de speler te belagen vanuit de lucht. Maneater: Truth Quest is beschikbaar in de zomer. Bekijk hier de review van Maneater.

Maneater is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Tripwire Interactive
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Maneater

Series

-

Uitgever

Tripwire Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

22 mei 2020

Ontwikkelaar

Tripwire Interactive

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord