Marvel's Spider-Man 2 update voegt New Game+ toe

Geplaatst:

De nieuwe update voor Marvel's Spider-Man 2 voegt New Game+ toe aan de game. Daarnaast komen er een aantal nieuwe looks voor Spider-Man met de update.

Marvel's Spider-Man 2 doet het enorm goed, dat was al duidelijk. De ontwikkelaar liet niet voor niets onlangs weten dat Spider-Man 2 al meer dan 10 miljoen keer verkocht was. Begin volgende maand komt er een grote update naar de game toe, die onder andere New Game+ toevoegt. Daarnaast komen er nieuwe pakken voor Peter en Miles naar de game, waaronder Hellfire Gala-pakken. Peter krijgt het ontwerp van Russell Dauterman en Miles krijgt zijn iconische look van Bernard Chang's prachtige Hellfire Gala variant cover voor Miles Morales: Spider-Man #8. De update komt ook met meer opties op het gebied van toegankelijkheid, waaronder audiobeschrijvingen en schermlezers.

De update voor Marvel's Spider-Man 2 gaat live op 7 maart op de PlayStation 5.

Bron: PlayStation Blog

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Marvel's Spider-Man 2

Series

Spider-Man

Uitgever

Sony

Reviewscore

Platforms

PlayStation 5

Releasewindow

20 oktober 2023

Ontwikkelaar

Insomniac Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord