Mass Effect 2

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 28 januari 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Mass Effect 2 een tijdje exclusief voor Xbox 360

De gigantische RPG Mass Effect werd door pers en consument goed ontvangen. Met zijn goede graphics en het verhaal doet de game het anders dan anderen. Het is ook vrij logisch dat er een vervolg is aangekondigd.

Bioware, de ontwikkelaar van deze game, heeft vandaag aangekondigd dat het vervolg van Mass Effect een tijdje exclusief voor de Xbox 360 zal blijven. Bioware is een tijdje geleden overgenomen door EA. Het is dan ook tegen de verwachtingen in dat deze game een tijdje exclusief blijft en niet gelijk multiplatform gaat.

"I believe we'll be Xbox 360 exclusive for at least a short period of time, though I think you'll see a PC version not too far away. We haven't solidified the plans yet but we're headed in the direction where we want to be as close as possible (on PC)."

Er is voor Mass Effect 2 nog geen datum bekendgemaakt. We houden je op de hoogte.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?