Mass Effect 2

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 28 januari 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Bioware houdt sessie over Mass Effect 2

Tijdens de aankomende Game Developers Conference (GDC), die in maart wordt gehouden, houdt ontwikkelaar Bioware een sessie over de nieuwe manier waarop het team levels in elkaar zet. Deze presentatie met al titel "The Iterative Level Design Process of Bioware's Mass Effect 2" wordt gegeven door product manager Corey Andruko en hoofd technisch design Dusty Everman.

De manier waarop binnen Bioware levels worden gebouwd schijnt kostenbesparend te werken, maar wel zonder kwaliteitsverlies. Er wordt dan ook tijdens de sessie een level getoond, die dit aantoont.

Mass Effect 2 is het volgende deel binnen deze trilogie. Wanneer we Mass Effect 2 af kunnen zien is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?