Mass Effect 2

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 28 januari 2010
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Mass Effect 2 in de maak?

Afgelopen week werd er een nieuw boek aangekondigd voor Mass Effect. Het boek zal Mass Effect: Ascension gaan heten en zal het tweede boek in de serie worden. Het boek speelt zich af in de tijd tussen de eerste en mogelijk het tweede deel. Wat brengt op een gerucht dat Mass Effect ook naar de PlayStation 3 gaat komen. Helaas voor de Xbox 360-gebruikers want tot zover is geroepen dat ME een exclusive bleef.

Nu nog wachten op een reactie van de ontwikkelaar BioWare.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?