Meer dan 700 werknemers staken bij Ubisoft

-

De onrust lijkt maar niet te stoppen bij Ubisoft, er is namelijk weer een grote staking gaande bij het gamebedrijf. Deze keer over het nieuwe thuiswerkbeleid wat Ubisoft onlangs verplicht stelde.

Met de plannen van Ubisoft om investeerders uit te kopen, de verschillende ontslagrondes en de financiële problemen, lijkt het bij de Franse gamemaker niet zo best te lopen. De top heeft het alleen nog moeilijker gemaakt, want nu zijn er ook meer dan 700 Franse werknemers aan het staken voor drie dagen. De voornaamste reden is dat de werknemers het niet eens zijn met het nieuwe thuiswerkbeleid wat is aangekondigd en het loon. Ubisoft eist namelijk dat werknemers weer voor drie dagen per week moeten terugkeren naar kantoor, maar de werknemers zijn het daar niet mee-eens. Werknemers dienden al klachten in, maar het management reageerde daar niet op.

Assassins Creed Nexus1

Wat denken jullie van deze staking? Laat het ons weten in de reacties

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord