Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Party
  • Gameliner score

Meer info nieuwe Mario & Sonic game

Vandaag zijn de eerste details over Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen bekendgemaakt door ontwikkelaar en uitgever SEGA. Beginnend wordt de game grafisch enorm aangepakt en daarbij zullen zowel de Nintendo DS en Nintendo Wii versie hun eigen sporten krijgen.

Op de Nintendo DS kunnen we namelijk snowboarden en bobsleeën en geen sporten zoals skaten en downhill skieën wat dus wel weer kan met de Nintendo Wii versie. Ook zullen beiden versies meer personages bevatten waaronder natuurlijk Mario en Sonic, maar ook Luigi, Tails, Bowser, Dr. Eggman, Yoshi, Blaze, Wario, Waluigi, Peach, Daisy, Knuckles en Shadow.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?