Check hier alle The Game Awards 2023 content

Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen

  • Ontwikkelaar SEGA
  • Eerste releasedatum 16 oktober 2009
  • Platformen Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre Party
  • Gameliner score

Mario & Sonic zijn ongekend populair

In een persbericht meldde SEGA dat de verkoop van Mario & Sonic op de Olympische Spelen voor de Nintendo DS en de Wii al meer dan vijf miljoen keer over de toonbank is gegaan. Dat is boven alle verwachtingen. De Wii-versie verscheen aan het einde van 2007 en sindsdien staat het in de wereldwijde charts. De DS-versie is nog niet zo heel lang uit, maar levert ook een aardige bijdrage aan de totale verkoopcijfers.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?