Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 1 september 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , PlayStation 4 , Xbox One
  • Gameliner score

Metal Gear Solid 5 per ongeluk aangekondigd?

In een afscheidsbrief heeft Ryan Payton, de producer van Metal Gear Solid 4, stonden wat bijzonder dingen. De reden voor deze afscheidsbrief is omdat Payton niet verder kan als producer vanwege persoonlijke omstandigheden. Payton's rol bij Metal Gear Solid 4 was het 'verwesteren' van de game. Zodat wij het ook leuk zouden vinden. Wat nou zo bijzonder is aan zijn afscheidsbrief is dat hij eigenlijk Metal Gear Solid 5 heeft aangekondigd.

It'll be hard not being involved in MGS5, but I've got the utmost confidence that Hideo Kojima, Ken Imaizumi, and our amazing team will put together another blockbuster game. I'll be cheering from the sidelines.

Hideo Kojima blijkt ook verlatingsangst te tonen, want bij deze Metal Gear Solid zit hij weer in het team. Terwijl hij zei dat deel 4 zijn laatste Metal Gear Solid werk zou worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?