Metal: Hellsinger DLC Dream of the Beast aangekondigd

Geplaatst:

Deze maand verschijnt de eerste DLC voor Metal: Hellsinger. Via een Tweet kregen we meer informatie over de toevoegingen, de artiesten en natuurlijk de releasedatum van Dream of the Beast.

In Metal: Hellsinger bevecht je verschillende demonen, terwijl je op het tempo van de metalmuziek je schoten lost. Liefhebbers van heavy Metal konden tijdens het spelen genieten van een aantal bekende artiesten. De nieuwe dlc genaamd Dream of the Beast voegt nog twee artiesten aan de lijst toe. De zangeres Cristina Scabbia van de band Lacuna Coil is de eerste aangekondigde artiest. Daarnaast is ook Will Ramos, van Lorna Shore, te horen. In totaal gaat het om twee nieuwe nummers, drie nieuwe skins en een nieuw wapen. In onze preview van Metal: Hellsinger kun je meer lezen over de game. Naast een dlc komt er ook een gratis update, waarin je kunt kiezen welke muziek je wilt horen in een level.

De DLC Dream of the Beast verschijnt op 29 maart voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Metal: Hellsinger

Series

-

Uitgever

Funcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 september 2022

Ontwikkelaar

The Outsiders

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord