Microsoft neemt Activision Blizzard over

Groter nieuws ga je vandaag niet tegenkomen in gameland. Microsoft heeft namelijk een gigantische zet ondernomen door het erg geplaagde Activision Blizzard over te nemen!

Er gingen al wat geruchten rond, maar nu is toch echt de kogel door de kerk. Microsoft heeft Activision Blizzard overgenomen. Grote franchises als World of Warcraft, Call of Duty en Candy Crush worden hiermee aan het portfolio van Microsoft toegevoegd. Zolang de transactie nog niet helemaal rond is, zal Activision aan de grote chief bij Xbox, Phil Spencer, blijven rapporteren. Dit meldt Spencer zelf in een zojuist uitgegeven statement, dat je in onderstaande tweet kan terugvinden.

Xbox gamers mogen in hun handjes klappen, nu series als Call of Duty, Warcraft, Tony Hawk en Diablo, mogelijk, exclusief naar de Xbox gaan komen in de toekomst.

BRON Microsoft
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?