Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Mirror's Edge nu ook voor de Nintendo Wii

Eind vorig jaar kwam de verrassend originele game Mirrorr's Egde uit het lab van Electronic Arts rollen. In de game speel jij Faith, een runner die veelal de hele stad door moet sprinten om in leven te blijven, en soms zelfs niet onder een gevecht uit kan komen. Maar wat nou als de game voor die console van Nintendo was verschenen, de Nintendo Wii dus, wat dan?

Op die vraag hebben we nu een antwoord. In het onderstaande filmpje kun je namelijk zien hoe de game op een Nintendo Wii gewerkt zou hebben. Het lijkt net of de game echt op de console van Nintendo wordt gespeeld, maar helaas is het nog geen werkelijkheid. Wie weet ziet Electronic Arts wel iets in het idee, en kunnen we binnenkort op deze manier aan de slag met Mirror's Edge voor de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?