Monsters vs. Aliens

  • Ontwikkelaar Beenox Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Monster vs. Aliens demo beschikbaar

Activision heeft op de Xbox Live Marketplace de demo van Monsters vs. Aliens online gezet. Monsters vs. Aliens is een gebasseerd op de gelijknamige film van Dreamworks, waarin onder andere Reese Witherspoon en Hugh Laurie de voice over doen.

De film gaat over een klein meisje wiens leven de mist in gaat nadat ze door een meteoriet is geraakt. Ze verandert namelijk in een monster en word overgeplaatst naar een geheim lab van de regering. In het laboratorium ontmoet ze een paar andere monsters.

De bedoeling van het spel is dat je het juiste monster kiest voor de situatie waarin je zit. Activision wil de game in maart uitbrengen. De film zelf verschijnt pas in april.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?