Monsters vs. Aliens

  • Ontwikkelaar Beenox Studios
  • Eerste releasedatum 27 maart 2009
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Winacties: Win Monsters vs. Aliens voor de PlayStation 2

Monsters vs. Aliens is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van DreamWorks en draait om het redden van de aarde. Dit doe je met een team van vijf verschillende, erg grappige monsters. De eerste vier zijn speelbaar, terwijl het vijfde karakter beschikbaar wordt als een tweede speler meedoet in de coöperatieve spelmodus voor twee personen.

In samenwerking met Activision mogen we deze game maar liefst drie keer weggeven voor de PlayStation 2!

Wat moet je doen?
Om deze game te winnen moet je natuurlijk wel wat doen. Geef daarom het antwoord op de volgende vraag: In Monsters vs. Aliens kun je spelen met vijf verschillende personages. Wat is de naam van het blauwe, eenogige monster, dat je ziet op de cover van de game?

Stuur je antwoord in via prijsvraag@gameliner.nl, onder vermelding van je gebruikersnaam, je naam en je adresgegevens.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?