MotorStorm: Pacific Rift

  • Ontwikkelaar Evolution Studios
  • Eerste releasedatum 7 november 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

MotorStorm: Pacific Rift laat haar voertuigen zien

Net zoals een pak de man maakt, maken de wagens de racegame. Het exclusieve PlayStation 3 spel dat vier uit de vijf punten haalde in onze review is sinds korte tijd uit en bij ons verkrijgbaar.

In MotorStorm: Pacific Rift spring jij achter het stuur van een monstertruck, buggy, racewagen, ATV, rallywagen, racetruck, 'mud plugger', en 'big rig'. In deze trailer kun je zien hoe een aantal bolides uit de verschillende voertuig klassen er uit zien en krijg je een gevoel van de sfeer in het spel.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?