MultiVersus wordt nog lolliger: The Joker is hier!

Geplaatst:

'Did you ever dance with the devil in the pale moonlight?' Zo niet, geen ramp, maar binnenkort valt er wel wat de dansen voor fans van het personage waar deze quote bij hoort. MultiVersus - de free-to-play brawler van Warner Bros. - krijgt namelijk hooggeëerd bezoek van de Clow Prince of Crime zelve: The Joker.

Het mooiste van alles is waarschijnlijk nog wel dat men Mark Hamill heeft gestrikt om de groen gecoiffeerde anti-held van diens iconische stem te voorzien. Want zeg zelf, zonder Hamill is het Joker-feestje eigenlijk nooit helemaal compleet. Afijn, check hieronder de aankondigingstrailer en krijg vast 'a load of him' (totaal niet ambigu bedoeld overigens).

Zoals je ziet zal het me zeker een feestje worden op 28 mei, de dag waarop het vernieuwde MultiVersus officiëel herlanceert. Zet dus maar vast een grote gifgroene cirkel met wat lollige kunstgebitjes om die datum.

Bron: Warner Bros.
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Series

-

Uitgever

Warner Bros. Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

28 mei 2024

Ontwikkelaar

Player First Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord