The Powerpuff Girls knallen MultiVersus seizoen 3 binnen

-

Blossom, Bubbles en Buttercup zijn klaar om de boel op te schudden in MultiVersus! In de nieuwe trailer, verschenen op het YouTube-kanaal van MultiVersus, zie je hoe dit iconische trio hun krachten bundelt en vijanden kapot slaat met hun movesets.

De drie meiden die we in onze jeugd allemaal wel op de buis - op CartoonNetwork - leerde kennen zijn de nieuwste toevoegingen aan MultiVersus als Assassin-klasse personages. De Powerpuff Girls hebben unieke moves waarmee ze in teamverband vijanden tot puin slaan. Naast het iconische trio, toont de nieuwe trailer ook skins zoals de Rowdyruff Boys en de Dynamo Suits. Daarnaast krijgen fans een nieuwe map: een "Destroyed" versie van de City of Townsville, en een Gremlins-geïnspireerde Midnight Showing map. Bekijk hieronder de trailer:

MultiVersus Seizoen 3 begint op 17 september en is beschikbaar op PlayStation, Xbox, en pc.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot MultiVersus

Ontwikkelaar:

Player First Games

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

28 mei 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord